Bloggen

Edermastamp är en webbshop som har som inriktning att sälja skönhetsverktyg för hemmabruk till privatpersoner. Det är dyrt att besöka kliniker och salonger som genomför dyra ingrepp när man själv kan till stor del göra det själv hemma .

Vad är mikronålsterapi?

Mikronålsterapi är en kliniskt beprövad eDermastamp bestående av mikronålar som används på kropp och ansikte för att minska ojämnheter i huden så som rynkor, bristningar, celluliter & ärrbildning från acne.

Read more

Hudföryngring

Vid 23 års ålder börjar hudens kollagen att successivt att brytas ner och försämras. Vår hud blir tunnare, rynkor börjar träda fram och man börjar förlora sin spänst. För att återfå sin spänst fortare och fylla på med nytt kollagen så rekommenderas mikronålsbehandling

Read more

Åderbrock

E-dermastamp och skinroller penetrerar huden och tillför kollagen och elastin till huden vilket gör att den läker, stramas åt samt blir yngre & fräschare. Åderbråcken kommer då att synas

Read more

Rynkor

Skinroller eller e-Dermastamp är specialiserade för att motverka och reducera rynkor. Många användare av skinroller och e-dermastamp rapporterar en minskning av rynkor och förbättrad hudtextur.

Read more

Celluliter

När vi dagligt talar om celluliter, menar vi gropig, så kallad apelsinhud som sitter framförallt på lår, höfter, vissa ryggpartier och ibland på magen och armarnas insidor.

Read more

Bristningar

Bristningar uppstår oftast av hormoner och viktuppgång. Exakt vad bristningar beror på vet ingen ännu med dock har det att göra med 2 olika faktorer, tillväxt och hormoner. Exakt vad hudbristningar beror på är inte vetenskapligt fastställt. Man vet dock att det har att göra med två faktorer; tillväxt och hormoner.

Read more

Den snabba vägen till ungdomlig hy

Hudroller of Sweden är idag en av Nordens största leverantörer av skinrollers och e-dermastamps. Vi är ett helsvenskt företag som har en lång erfarenhet inom skinroller och e-dermastamp hudbehandlingar.

Read more

Graviditetsbristningar

Det finns många olika sätt att behandla graviditetsbristningar med men de flesta sätten är väldigt dyra. Om du skall ta bort graviditetsbristningar hos en kirurg så kostar det ca 15.000kr.

Read more

Reducera ärr & rynkor

Mikronålsbehandling är extremt effektivt om man vill nå långvariga resultat i kombination med äkta arganolja som är rik på naturliga ingredienser

Read more

Skinroller

Skinroller är ett litet verktyg som använder flera hundra små mikronålar för att kunna genföra en microneedling. Skinroller är en metod för att föryngra huden på ansiktet och på kroppen samt trigga igång kollagenproduktionen

Read more

Visar 1 till 10 av 10 (1 Sidor)
e-Dermastamp © 2018