Skinroller

Skinroller, vad är det?

En skinroller är ett litet verktyg som använder flera hundra små mikronålar för att kunna genföra en microneedling. Skinroller är en metod för att föryngra huden på ansiktet och på kroppen. Enkelt beskrivet så fungerar metoden som så att man rullar skinrollern över huden så att den punkteras av nålarna, genom att mikronålarna penetrerar huden och skapar en elastin- och kollagenproduktion.

När varje liten mikronål penetrerar huden så skapar den en kanal in i huden, helt enkelt en kontrollerad microskada. Denna kontrollerade skadan leder till att kroppen fyller ut dessa kanaler med nytt kollagen och elastin vilket gör så att huden repareras, samtidigt som den ger huden spänst och lyster. Skinroller tar bort graviditetsbristningar, celluliter, bristningar, ärr, rynkor, solskador m.m. Det finns många olika produkter som kan ta bort hudproblem såsom skinroller, e-dermastamp och dermastamp.

Vad används Skinroller för?

Mikronålsbehandlingar används för att ta bort hudproblem såsom:

 • Ärr, orsakade av akne, kirurgi, brännskador eller andra skador.
 • Bristningar, Graviditetsbristningar eller muskelbristningar.
 • Celluliter.
 • Rynkor.
 • Solskador, pigmentfläckar.
 • Tunnhårighet.
 • Förbättra hudens absorberingsförmåga av krämer och lotions.

Fördelar med mikronålsbehandling!

Att behandla sig med en skinroller eller e-dermastamp är mycket kostnadseffektivt och kan utföras på alla hudområden på kroppen och ansiktet.

Det är kostnadseffektivt och kan utföras på hudområden som inte passar för peeling eller laserbehandlingar, till exempel nära ögonen.

Jämfört med t.ex. laserbehandling och kemisk peeling är risken minimal för hyperpigmentering och ärrbildning. Detta är annars ganska vanliga bieffekter. Microneedling är därför säkrare än dessa metoder på etnisk och mörk hy där risken för hyperpigmentering är extra stor. Metoden passar även väl för tunn och känslig hy och tolereras och accepteras väl av de flesta personer. I motsats till ablativ laserslipning förblir epidermis intakt och skadas inte. Av denna orsak kan behandlingen göras om flera gånger om det behövs.

Behandlingen resulterar inte i en tydlig kant mellan behandlad och obehandlad hud, något som ofta händer med andra metoder för hudomstrukturering. Detta möjliggör för behandling av specifika områden av ärrbildning utan att man behöver tänka på att göra en ”mjuk övergång” till den obehandlade huden.

Hur använder man en Skinroller?

En mikronålsbehandling med skinroller eller E-dermastamp tar allt från ett par minuter till 1 timma, beroende på vilket område man ska behandla och vad det är man ska behandla.

 • Ingen lotion, makeup eller andra produkter får användas på huden under dagen som behandling sker. Förutom de oljor vi säljer!
 • Om du vill kan ett lokalbedövade medel användas på hudområdet för att lindra smärta under behandlingen .
 • Huden nålas i ett speciellt mönster med hjälp av skinroller. Rollern rullas över huden ett flertal gånger för att uppnå bästa resultat.
 • Varje fin nål ”punkterar” huden, det skapar en kanal eller en mikroskada vilket stimulerar hudens cellregeneration.

Skinroller

Varför slösa dyra pengar på att få fin hy? Varför besöka skönhetssalonger eller hudkliniker när du kan uppnå samma resultat hemma? När du behandlar dig med en skinroller över huden så stimuleras tillväxten av bindväv och nya hudceller. Hudens ojämnheter slätas ut och din hy kommer att bli finare. Skinroller slätar ut celluliter, tar bort bristningar, gör åderbråck mindre synliga samt att den tar bort rynkor och ärr över hela kroppen.

Om skinroller

En skinroller stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin vilket gör att huden reparerar sig själv. Denna behandling med skinroller kallas för microneedling och har visat sig vara mycket effektiv. Vår skinroller är utrustad med 190 små mikronålar vilket har visat sig att vara mycket effektivt och har gett grymma resultat till våra kunder.

Redan efter ett par behandlingar så kan du se att din hy återfår sin spänst och lyster. Efter några fler behandlingar så kommer du att märka att rynkor, ärr, bristningar, celluliter försvinner. En skinroller utför samma jobb som laserbehandlingar men skinroller är mindre smärtsamt och ger dig effektivare och snabbare resultat. Alla människor kan använda skinroller, den fungerar lika bra för kvinnor som för män. För att läsa mer om Skinroller,


Tags: edermastamp
e-Dermastamp © 2019