Köpvillkor

Priser

Alla våra priser är angivna i Svensk valuta (SEK) samt 25,00% moms.

Frakt + avgift inom Sverige

 • Postförskott (frakt 69,00 SEK + postförskottsavgift 39,00 SEK)
 • Banköverföring (frakt 69,00 SEK)
 • Bankkort/Kreditkort (frakt 69,00 SEK)

Frakt + avgift inom Norden (ej Norge)

 • Banköverföring (frakt från 119,00 SEK) skickas med rekommenderad post
 • Bankkort/ Kreditkort (frakt  från 119,00 SEK) skickas med rekommenderad post

Frakt + avgift till Norge, Åland

 • Banköverföring (frakt  från 119,00 SEK)
 • Bankkort/Kreditkort (frakt från 119,00 SEK)

Vid en beställning till Norge, Åland så tillkommer det en tullavgift när varan tullas in av tullen vilken köparen måste betala vid uthämtning av sin vara.

Vi reserverar oss för affärsmässigt motiverade ändringar av priser samt frakt/expeditionskostnader, utan förbehåll.

Om Paysonfaktura

Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Leveranstid och leveransförseningar

Leveranstiden inom Sverige är 1-3 arbetsdagar och inom Norden 3-7 dagar, samt inom EU. Vi använder oss av enbart PostNord med tjänsterna, postförskott, rekommenderat, varubrev  och skicka lätt. Vid leveransförseningar meddalar vi kund via E-mail.

Beställningsalternativ och betalsätt

Beställningar görs direkt på vår hemsida www.e-dermastamp.se

Betalningsalternativ www.payson.se och PostNord

 • Bank/Kreditkort- VISA, VISA Elektron & Mastercard.
 • Banköverföring- Betalning via din internetbank
 • Postförskott Tillkommer en postförskottsavgift på 29 SEK. Betalning tillhandahålls vid uthämtning av vara.

Information om ångerrätt

 • Ångerätt vid distanshandel. När du som kund handlar hos oss har du rätt att inom 14 dagar ångra ditt köp. För att utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss att du ångrar ditt köp.
 • När börjar ångerfristen. Den börjar från den dagen du tar emot varan.
 • Du är skyldig att betala returfrakten. Du ansvarar för varan tills den når säljaren.

Så här går en beställning till:

 • Välj produkt och lägg till i kundkorgen
 • Gå till Kassan och fyll i kunduppgifter samt välj betalningsalternativ
 • Bekräfta order för att slutföra ditt köp

Vid bekräftande av ordern har du slutit ett bindande avtal och anses även ha samtyckt till de för köpet gällande köpevillkoren.

 Ej uthämtade försändelser

 • Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för frakt, returfrakt, expeditionskostnad etc. Du kommer bli debiterad med minimiavgift 500:- till E-postadressen du angivit vid beställningen.
 • När det outhämtade paketet blivit returnerat till oss skickar vi ut en faktura på angiven E-postadress. Fakturan har tio dagars betalningstid. Om fakturan inte betalats inom angiven tidsperiod skickas ärendet vidare till inkasso.

Paketet ligger på uthämtningsstället i 10 dagar innan det går i retur till oss.

 Avbeställning av vara

 • Om avbeställning görs innan vara utsänts, avskrivs fordran
 • I de fall där varan rätteligen avbeställts innan avlämnandet, kommer kund att, trots avbeställning, debiteras för samtliga kostnader som uppkommer i samband med returen.

 Garanti och reklamation

Alla beställda varor är felfria vid leverans, om du som kund skulle få en fellevererad eller defekt vara, så ska du genast kontakta e-dermastamp.se eller info@e-dermastamp.se och göra en felanmälan, detta måste ske inom 14 dagar efter kunden hämtat ut varan. Vid retur av en felleverans så måste varan vara i nyskick, den får inte vara använd eller skadad, skyddsplast eller plombering får INTE vara bruten, när vi har godkänt den returnerade varan så kommer en ny leverans att ske. Skulle varan vara skadat vid leverans så kontakta oss på info@e-dermastamp.se eller www.e-dermastamp.se så fort som möjligt, med dina personuppgifter och följesedel och en utförlig beskrivning av den skadade varan. När du ska returnera varan så ska följesedel vara med där en beskrivning av varför varan returneras eller så skickar du ett mail till info@e-dermastamp.se om varför du returnerar varan. Vi garanterar inte att produkten fungerar för varje individ eftersom att alla har olika förutsättningar. När du reklamerar en vara så MÅSTE du alltid först kontakta oss!

Ångerrätt

Den fulla ångerrätten gäller enligt svensk lag i 14 dagar efter köparen har hämtat ut sin vara. Returen får inte betalas genom postförskott eller annan form av efterbetalning, utan måste skickas som rekommenderad post.

Risken för varan

Vi på e-dermastamp.se står för transportrisken, det vill säga risken för att varan skadas eller kommer bort under transport från oss till köparen. När du returnerar en vara så är du som kund skyldig till att visa att varan returneras, skulle den skadas eller komma bort under transporten så står vi på e-dermastamp.se för det.

 Integritetspolicy

När du som kund handlar på e-dermastamp.se så godkänner du våra köpvillkor och godkänner att kundens personuppgifter lagras och hanteras av företaget i enlighet med PUL och datainspektionens föreskrifter. OBS! kreditkortsuppgifter lagras inte! Hudroller of Sweden kommer inte att överlämna eller sälja personuppgifter till en tredje part utöver då det är nödvändigt för fakturaförsäljning och i övrigt tillåtet enligt lag!

Åldersgräns

 Du måste ha fyllt 18 år för att handla hos oss på e-dermastamp.se

 Tvister

Om du som kund anser att du inte har blivit korrekt behandlad av oss på e-dermastamp.se så ber vi dig genast att skicka ett mail till info@e-dermastamp.se där du i ett mail, skriver ner dina personuppgifter och ordernummer och sedan gör en beskrivlig förklaring om hur du inte har blivit korrekt behandlad av oss. Om vi mot all förmodan inte kan lösa tillsammans mellan kund och säljare så ber vi dig att kontakta din konsumentvägledare i din nuvarande hemkommun. Vi på e-dermastamp.se följer konsumentverkets rekommendationer, vid en eventuell uppkommen rättstvist är relevant svensk lag exklusiv tillämplig på tvisten.

Övrigt

Vi på www.e-dermastamp.se ansvarar ej för skador som kan uppstå med våra produkter. Vi rekommenderar alltid att man kontaktar sin läkare innan man behandlar sig med våra produkter. All  behandling sker på egen risk!

e-Dermastamp © 2019