Vad är mikronålsterapi?

Mikronålsterapi är en kliniskt beprövad eDermastamp bestående av mikronålar som används på kropp och ansikte för att minska ojämnheter i huden så som rynkor, bristningar, celluliter & ärrbildning från acne. Produkten är en handhållen stämpel med mikronålar som varsamt penetrerar huden vid varje stämpling. Detta förfarande ger upphov till en mekanisk stimulering av elastin och kollagen som i sin tur främjar en naturlig reparation av hudens vävnad från insidan. I jämförelse med likartade behandlingar har mikronålsterapi ansetts hudvänlig eftersom patienten kan snabbt återgå till sina dagliga aktiviteter utan läkeperiod. Att använda denna eDermastamp är också tidseffektivt eftersom behandlingen är smidig och enkel att utföra, samtidigt som den är tillräckligt ingående för att stimulera nya kollagenbildningar i huden och ge ett fullgott resultat.
Vid mikronålsbehandling rekommenderar vi att man kombinerar behandlingen med våra produkter  för att snabba på resultatet, läkningsprocessen samt ett långverkande resultat.

Behandling:

  1. Rengör behandlingsområdet med desinfektionsservetter
  2. Smörj in huden med vår ekologiska arganolja som är rik på (essentiella fettsyror, vitamin A-C-E-F, omega 3-6-9 och antioxidanter
  3. Starta din behandling med eDermastamp (använd 90 graders lutning och dutta)
  4. Efter behandling återfukta och massera in med arganolja (låt huden få tid att suga upp alla arganolja)
  5. Rengör dina mikronålare med Skinroller Cleaner
  6. Skölj av behandlingsområdet med vatten.

Det finns tusentals människor som lider av hudproblem som känner sig obekväma med det. Det finns många olika behandlingar för att behandla synligheten av åderbråck, bristningar, celluliter, ärr, rynkor m.m. men det mest effektivaste sättet och även det billigaste är genom mikronålsterapi, vilket vi erbjuder på e-dermastamp.se. Våra skinrollers och e-dermastamps reducerar olika slags hudåkommor , de ger dig snabba och effektiva resultat. Hos oss finns olika paket som vi har tagit fram för att du ska kunna behandla dig hemma med bra resultat.

Annons: Bra bantningspiller för viktnedgång: www.bantningspiller.org


e-Dermastamp © 2019