Reducera ärr & rynkor

Har du fått ärr? letar du efter ett sätt att ta bort ärr på? Då har vi på e-dermastamp rätt produkter för dig! Miljontals människor får ärr och tycker att det är fruktansvärt, vi har hjälpen! Vi på e-dermastamp säljer e-dermastamp och skinrollers som tar bort ärr på bara ett få par behandlingar.

Behandlingen består av en mikronålsteknik som penetrerar din hy vilket skapar ett kollagen- och elastintillskott som gör att huden åter får sin spänst och lyster vilket bidrar till att huden slätas ut och ärren försvinner.

Tusentals människor i Sverige har behandlat sig med e-dermastamp och skinroller och har fått otroliga resultat!

E-dermastamp

E-dermastamp är en maskin som använder sig av 12 mikronålar som smidigt och snabbt föryngrar din hy samt tar bort alla hudproblem. E-dermastamp tar bort hudproblem såsom graviditetsbristningar, bristningar, celluliter, ärr, rynkor m.m. 

Skinroller

Skinroller använder sig av 192 mikronålar som man rullar över huden. När huden penetreras så uppstår en kollagenproduktion vilket gör att ärr tas bort.

Bio-oil

Bio-oil är ett perfekt komplement om man vill ta bort ärr så fort som möjligt men bäst resultat. Bio-oil innehåller Purcellin som gör att du får ett perfekt resultat! 

Att få ärr är inte roligt eller vackert, därför har vi på e-dermastamp.se tagit fram produkter som gör att ärren tas bort. Man kan behandla sig på hela kroppen och ansiktet!


Tags: bio oil
e-Dermastamp © 2019