Rynkor

Många användare av skinroller och e-dermastamp rapporterar en minskning av rynkor och förbättrad hudtextur. Skinroller och e-dermastamp är specialiserade för att motverka rynkor och ta bort dem. Många människor får rynkor i tidig ålder och störs sig på det. Tack vare mikronålsbehandling kan man reducera och ofta få bort sina rynkor helt. Med ett par behandlingar med edermastamp så får man möjligheten på ett billigt sätt behandla sina hudåkommor.

Resultaten varar i flera år

Fördelarna med att rynkorna fylls ut av kollagenproduktionen som sätter igång med av mikronålsbehandling, är att resultaten håller under en mycket lång tid jämfört med injektionsfyllningar.  Restylane och andra fyllnadsämnen som är baserade på korslänkad hyaluronsyra är väldigt dyra och de tas ganska snabbt upp av kroppen. De måste därför regelbundet sprutas in med några månaders mellanrum.

Resultaten med skinrolling kommer däremot att hålla i flera år framöver. Du behöver endast ett få par behandlingar sen kommer dina rynkor att försvinna. Vi på www.e-dermastamp.se rekommenderar att man behandlar sig med e-dermastamp eller skinroller om man vi ta bort rynkor. Vi rekommenderar även att man köper bio-oil eller ekologisk argan olja för att påskynda och effektivisera resultatet.


e-Dermastamp © 2019